Traineeship-oud

Talent voor logistiek koppelt net afgestudeerden aan dienstverleners in de logistiek.

Je krijgt als bedrijf hiermee toegang tot actuele kennis, ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van onder meer digitalisering (big data, online E-Commerce), verduurzaming en ketensamenwerking.

Het talent zorgt voor de vertaling van deze ontwikkelingen naar je organisatie en levert daardoor een belangrijke bijdrage aan toekomstig succes.

In een uitdagend ontwikkelprogramma wordt het talent begeleidt en uitgerust met tools en technieken om deze vertaling mogelijk te maken. Zodat ze samen met mensen binnen en buiten de organisatie projecten en werkzaamheden uit kunnen voeren om meer rendement te realiseren.

Bovendien zit het talent in het programma samen met andere talenten van verschillende bedrijven waardoor onderlinge samenwerking wordt verbeterd.

Jonge talenten met een recent afgeronde HBO/WO-opleiding worden geworven om in 2,5 jaar tijd bij 3 werkgevers in de logistiek / met logistieke processen te werken

Regulier werk, projecten en een gezamenlijk ontwikkeltraject zijn onderdeel van het programma dat werkgevers in de regio en trainees veel voordelen biedt

De talenten maken in deze periode kennis met diverse werkgevers, de regio, verschillende functies,  processen en projecten

Ze krijgen een vast salaris en bij goede referenties wacht na 2,5 jaar een vast dienstverband bij een van de deelnemende bedrijven.

 

Programma

Het programma bestaat uit 3 periodes verspreidt over 2,5 jaar bij 3 verschillende werkgevers in de logistieke dienstverlening. De inhoudelijke invulling staat op hoofdlijnen in de onderstaande figuur. voor meer details neem contact op.

(Aan deze figuur kunnen geen rechten worden ontleend, gedurende de looptijd van het traject kunnen noodzakelijke wijzingen worden doorgevoerd)