Wie zijn wij

Het traineeship is opgezet en wordt uitgevoerd door Relations Work in samenwerking met Boostlogix. Het is ontwikkeld op verzoek van en aangejaagd door het Logistiek Platform Noordoost Brabant en AgriFood Capital. Dit zijn samenwerkingsverbanden van bedrijven in de logistieke en agrifood sector. Ze hebben gezamenlijk de uitdaging van het werven en behouden van gedreven mensen in de sector én de noodzaak om middels nieuw talent toekomstige veranderingen in hun organisaties op te pakken en te verankeren.

  • Boostlogix is een toonaangevend logistiek advies- en implementatiebureau op het gebied van operatie, organisatie, kwaliteit en ICT in transport & warehousing. Boostlogix heeft kantoren in Tilburg, Breda en in Zwolle.

  • Relations Work helpt bedrijven in de logistieke en agrifood sector toekomst bestendig te blijven vanuit de mens en door samenwerking. Relations Work staat voor het verbinden van mensen, intern en tussen bedrijven, hun kennis te bundelen en hen helpen vanuit kracht en passie te werken om zo verandering vorm te geven.

Meer informatie en aanmelden kan via:

Nicolien Hendrickx: nicolien@relations.work of bel 0653947916